Kağıtsporlu minik güreşçiler turnuvada buluştu

Geçmişinde Olimpiyat Şampiyonu Hasan Gemici gibi isimler yetiştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü güreş branşı 7 şubesinin katılımıyla Derince Spor Salonunda şubeler arası güreş turnuvası düzenledi. Turnuvada minik güreşçiler birbirinden başarılı maçlar çıkardı.

ALT YAPIDA ZİRVE KAĞITSPOR
Alt yapı çalışmalarına 2016 yılından bu yana ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bugüne kadar önemli ilerlemeler kaydetti. 2016 yılında şube sayısı 2 olan güreş branşında 80 sporcu bulunurken bugün bu sayı tüm ilçelere yayıldı. Kocaeli’nde 12’ye çıkan şube sayısı alt yapı sporcu sayısında da 400 sayısını aştı.

80 GÜREŞÇİ TER DÖKTÜ
Altyapı çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Kağıtspor Güreş Branşı bu doğrultuda şubeler arasın turnuva düzenledi. 80 sporcunun katılımıyla Minikler Güreş Turnuvasında 80 güreşçi minikler kategorisinde 13 sıklette minderde ter döktü. Minik güreşçilerin mücadeleler gelecek için de umut verdi.

PROTOKOL DESTEK VERDİ
Turnuvaya sonunda yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini Büyükşehir Kağıtspor Genel Sekreteri Bekir Köksal, Derince Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Güreş Branş sorumlusu Muhammed Feyzi Karabıyık, Kağıtspor Güreş Branş Koordinatörü Alparslan Arslan verdi.

25.01.2019