Gençlik festivalinde Yüksek Sadakat rüzgarı

Türkiye'nin sevilen rock gruplarından Yüksek Sadakat, Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali'nin ilk gününde sevenlerine eğlence dolu bir gece yaşattı. Konserde gördükleri yoğun ilgiye teşekkür eden Yüksek Sadakat Grubu üyeleri, Kocaeli’nde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve festivalde emeği geçenlere teşekkür eden sevilen gurup, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Festivalde ayrıca sosyal medya üzerinde yapılan çekilişle iki seveni ünlü sanatçılarla tanışma fırsatı yakaladı.

YÜKSEK SADAKAT TÜRKÇE ROCK RÜZGARI ESTİRDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali Uluslararası Fuar Merkezi ana sahne konserleri ile devam etti. Festivalin ilk günün akşamında açık alanda Yüksek Sadakat grubu verdikleri konserle Kocaelili hayranlarına Türkçe Rock rüzgarı estirdi.

ÇAKMAK’TAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
Yüksek Sadakat konserinde sanatçılara çiçek takdim eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Yaşar Çakmak, “Bir etkinliği, azimle, kararlılıkla, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe olan inancınızla her şartta ve her koşulda her zaman beraberce sürdürüyoruz. Kocaeli halkı olarak, bir bütünüz… Tek yüreğiz. Çünkü hepimizin içinde aynı Kocaeli sevgisi, aşkı var. Kocaeli demek, mutlu şehir demektir” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDUĞUMUZ İNANCINDAYIM”
Kocaeli’nin ,spor, kültür ve sanatın, tarihin güzelliğini yaşayan kent olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Çakmak “Kocaeli demek, Türkiye demektir, Dünya demektir. Bu birlik ve beraberliğimizle tüm Türkiye'ye örnek olduğumuz inancındayım. Barışı, sevgiyi, hoşgörüyü anlatma fırsatını bulduğumuz festivallerimizin daha nice yıllar, bizi birbirimize bağlamaya devam etmesini temenni ediyor, sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CEZA, İLYAS YALÇINTAŞ VE MAZHAR-FUAT-ÖZKAN KONSER
Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali’nin konser bölümünde ikinci günü Ceza, üçüncü günü İlyas Yalçıntaş ve son gün ise Mahzar-Fuat-Özkan hayranlarıyla buluşacak.

 
27.10.2019