“41 Gence Bisiklet” yarışmasının sonuçları belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışmasında gönderdikleri videolarla derece yapan 41 genç bisiklet almaya hak kazandı.

GENÇLER YARIŞMAYA İLGİ GÖSTERDİ
Kılavuz Gençlik Modeli bünyesi altında hazırlanan bisiklet yarışmasına 14 ile 20 yaş arası gençler yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli sınırları içerisinde yaşayan ve Covid 19 nedeniyle sosyal ve fiziksel izolasyonu sağlamak amacıyla evlerinde kalan gençler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini içeren, amatör ruhla çekilmiş videolar ile yarışmaya katıldı.

AİLE BİREYLERİ İLE BİRLİKTE YER ALDILAR
Covid 19 salgını nedeni ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı evlerinden kutlamak zorunda kalan gençlerin duygu ve düşünceleri videolar sayesinde açığa çıkmış oldu. Çekilen kısa video ile bayramın etkin bir şekilde kutlanması projenin amacına ulaşmasını sağladı. Bununla birlikte videolarda evde yaşayan gençler ve aile bireyleri birlikte yer alarak renkli görüntüler oluşturdu.

BİRİNCİ CANSU ERDOĞAN OLDU
Gelen tüm videolar belirlenen bir seçici kurul tarafından değerlendirilip, dereceye girenler belirlendi. Sonuçlar ilan edildikten sonra ise Cansu Erdoğan yaptığı çizim videosuyla yarımada birinci oldu. İkinciliği ise tesbih videosuyla Berna Akın alırken üçüncü ise gölge videosuyla Efecan Alper ve kardeşleri oldu.

İŞTE TÜM KAZANANLAR
41 gence bisiklet yarışmasının tüm kazananlar listesi ise şöyle oluştu.
Kardelen Atar
Berna Akın
Eymen Başar
Mert Yiğit Zengin
Burak Tezulaş
Muhammet Emin Solak
Burak Okur
Mehmet Keskin
Ajin Kibar
Sılanur Kahraman
Şule Soylu
Feyza İrtük
Kardelen Mallı
Elanur Çolakel
Ali Furkan Yılmaz
Hatice Kartal
Serpil Polat
Özge Şahin
Serkan Kocakoç
Efecan Alper
Yusuf Kulabaş
Ömer Faruk Taş
Sıla Ukan
Bahadır Coşkun
Cansu Erdoğan
Yiğit Özyılmaz
Arif Yusuf Ünal
Metin Maden
İsmail Ozan
Neslihan Sude Anlayan
Hasan Berk Şimşek
Şevval Yılmazer
Orçun Oruç
Ceylin Çelenk
Atilla Dinç
Nida Kotbaş
Damlanur Çakmak
Melek Nur Dinç
Eylül Küçük
Beyza Güneş
Aras Akbulut

20.05.2020